Székesfehérvár, Bregyó környéke
Eladó lakás
Ár
64 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 24589
ÉLJ A VIDÁMPARKI TÓ KÖZVETLEN KÖZELÉBEN! :)
Méretek
Méret
74
Nettó méret
74
Cím
Vármegye
Fejér vármegye
Város
Székesfehérvár
Városrész
Bregyó környéke
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
4
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

kondenzációs kazán

Konyha stílusa

amerikai, de szeparálható,

ablakos,

amerikai

Ablakok

utcára

Nyílászárók típusa

fa,

műanyag

Parkolási lehetőség
fedett beálló zárt területen
Fényviszonyok

világos

Mozgáskorlátozott
Nem
Kert
Terasz
Felszereltség
További adatok
Szigetelés
Dryvit
Elérhető kedvezmények
Építés éve
2004
Állapot
újszerű
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Környék
Keresett környék
Szerkezet
tégla
Lépcsőház típusa
zárt
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés
Ingatlan stílusa
Modern
Leírás
Székesfehérvár egyik LEGKEDVELTEBB LOKÁCIÓJÁBAN 74 m2-es, nappali- amerikai konyha- étkező+ 3 szobás, csodaszép TÉGLA lakás eladó! ÉLJ A VIDÁMPARKI TÓ KÖZVETLEN KÖZELÉBEN! :) Ha FONTOS SZÁMODRA, hogy :   - Közel légy a BELVÁROSHOZ, akár gyalog is hazamehess egy-egy eseményről - Mégis CSENDES, kertvárosi övezetben élj - Szinte karnyújtásnyira legyen mindaz, ami a mindennapi élethez szükségeltetik - Legyen a nappalidon kívül legalább 3 hálószobád - Ne kelljen felújítással bajlódnod - Autódnak is legyen zárt-, biztonságos-, FEDETT helye..., AKKOR MEGJÖTTÉL! ;-) Székesfehérvár egyik LEGKEDVELTEBB LOKÁCIÓJÁBAN várja új tulajdonosát ez a 74 m2-es, nappali- amerikai konyha- étkező+ 3 szobás, csodaszép TÉGLA lakás! 2004-es építésű, 3 szintes, HŐSZIGETELT társasház 2. emeleti lakása került eladósorba, KIZÁRÓLAGOS, PRIVÁT HASZNÁLATÚ FEDETT KOCSIBEÁLLÓVAL együtt! Elosztás: - 74 m2 lakótér - Előszoba - Nappali-amerikai konyha-étkező - Kamra - 3 hálószoba - Fürdőszoba káddal és zuhanykabinnal - Wc mosdóval A REMEK KIALAKÍTÁSNAK köszönhetően kiválóan  megvalósul a közösségi élet, valamint a privát szféra élhetősége is! A nappali és a hálószobák minőségi, magas kopásállóságú laminált parkettával, a többi helyiség járólappal burkolt. A külső nyílászárók korszerű, hő-,-és hangszigetelt, MŰANYAG-, valamint VELUX fa ablakok, melyek a nappaliban REDŐNNYEL, a hálószobákban HŐVÉDŐ FÉNYZÁRÓ ROLÓVAL felszereltek! A használati melegvizet és a fűtést 1 éves-, WIFIS termosztáttal felszerelt-, BOSCH típusú KONDENZÁCIÓS kombi gázkazán szolgáltatja radiátoros hőleadással!  A közös költség havi összege 8.000 Ft, amely magába foglalja a lépcsőház világításának-, takarításának-, és a szemétszállítás díját, valamint a felújítási alapot és az épületbiztosítást is! A pakolást zárt udvari-, PRIVÁT HASZNÁLATÚ-, FEDETT KOCSIBEÁLLÓ teszi lehetővé, melynek ára 2.000.000 Ft. A lokáció KITŰNŐ! Buszmegálló, iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár, benzinkút, élelmiszerboltok, trafik, éttermek, sportcentrum, uszoda, elkerülő út... és a belváros is mindössze percekre! ;-) További információkat telefonon, illetve személyesen, a helyszínen adok! Gyere, nézd meg és tégy ajánlatot! Ha a Tiéd lesz, szeretni fogod nagyon! :) Hétvégén is fogadom a hívásokat! 

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat! 


Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Global DHS Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. Az Immo1 Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást. 

immo1.hu/adatvedelem