Szabadbattyán
Eladó családi ház
Ár
40 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 24917
Szabadbattyánban felújított ház eladó
Méretek
Méret
120
Méret tulajdoni lap szerint
2480
Telek mérete
2480
Terasz mérete
25
Belmagasság
230 cm
Cím
Vármegye
Fejér vármegye
Város
Szabadbattyán
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
4
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

klíma,

cserépkályha

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

amerikai, de szeparálható,

ablakos

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

műanyag

Parkolási lehetőség
beálló zárt területen
Kilátás
utca+belső udvar
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

világos

Kert

hátsókert

Közüzemi szolgáltatás
részben közművesített (telekhatáron belül egy vagy több közmű)
Terasz

terasz

Felszereltség

pince,

tároló

További adatok
Szigetelés
EPS
Elérhető kedvezmények
Falusi CSOK
Állapot
felújított
Épület általános állapota
felújított
Homlokzat állapota
felújított
Lakások száma
1
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
vegyes falazat
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés
Internet szolgáltató
van
TV szolgáltató
van
Leírás
Eladó Szabadbattyánban egy felújított 120 m²-es, nappali +3 szobás vegyes falazatú ház. Ideális választás lehet családi otthonnak vagy akár befektetési célra is. 2480 m² a telek, ami számos lehetőséget rejt magában, legyen szó állattartásról vagy mezőgazdasági tevékenységekről. A ház tehermentes, 1/1 tulajdonú, és hitelezhető is. Helyiségei: - 3 szoba - 1 nappali - 1 konyha - 1 fürdőszoba, wc-vel - 1 nagy terasz - 1 tároló - 1 pince A ház pár éve teljes felújításon esett át, beleértve a tető cseréjét, és a belső tér modernizálását is. A tágas nappaliban gyönyörű, fényes járólap, míg a szobákban laminált parketta teszi még otthonosabbá a lakást. A fürdőszobában is minőségi járólap, csempe a burkolat. A felújítás során a nyílászárók modern műanyag ablakokra lettek váltva, így biztosítva a hatékony hőszigetelést és energiatakarékosságot. A tégla falazaton 10 cm vastagságú szigetelés található. A belmagasság 230 cm, ami tágas érzetet kölcsönöz az otthonnak, és az új villanyhálózat biztosítja a biztonságos és megbízható működést. A fűtést két cserépkályha és egy inverteres klíma biztosítja, melyekkel a lakók minden évszakban kellemes körülmények között élhetnek. A tömegközlekedés kiváló, óránként közlekedik busz a közelben lévő megállóból. Az otthon teljes mértékben felszerelt minden modern kényelmi szolgáltatással, mint például víz, villany, csatorna, internet és TV. A gáz hiánya nem akadályozza az otthon teljes funkcionalitását. A házhoz tartozik egy nagy tároló és pince, valamint egy 25 m²-es fedett terasz, amely kiválóan alkalmas pihenésre és kikapcsolódásra. Több autó számára kényelmes parkolási lehetőség biztosított, és a rezsi költségek minimálisak, ami gazdaságossá teszi az otthon fenntartását. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, és tegyen ma lépést az új otthona vagy befektetése felé!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat! 


Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Global DHS Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. Az Immo1 Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást. 

immo1.hu/adatvedelem