Dunakeszi, Alagliget lakópark
Eladó lakás
Ár
56 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 24945
Dunakeszi, Alagliget lakóparkban, 2. emeleti, 3 szobás 54m2-es + 8 m2 fedett erkélyes, Nyugati fekvésű tehermentes lakás, 2007-ben épült 12 lakásos társasházban ELADÓ, azonnali költözési lehe
Méretek
Méret
54
Terasz mérete
8
Belmagasság
260 cm
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Dunakeszi
Városrész
Alagliget lakópark
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
2
Félszobák száma
1
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

gázfűtés cirkó

Konyha stílusa

amerikai

Ablakok
Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
nyugat
Parkolási lehetőség
beálló zárt területen
Kilátás
utca+belső udvar
Zajosság
Kis forgalmú útra/utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Fűtés átalány
6300
Kert
Terasz

erkély

Felszereltség
További adatok
Szigetelés
Dryvit
Elérhető kedvezmények
Építés éve
2007
Állapot
jó állapotú
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Emeletek száma
2
Lakások száma
12
Környék
Jó környék
Szerkezet
tégla
Lépcsőház típusa
zárt
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés
Leírás
Dunakeszi, Alagliget lakóparkban, 2. emeleti, 3 szobás 54 m2-es + 8 m2 fedett erkélyes, Nyugati fekvésű tehermentes lakás, 2007-ben épült 12 lakásos társasházban ELADÓ, azonnali költözési lehetőséggel. Gyermekes családoknak, vagy gyermeket vállalóknak is kiváló választás! A lakáshoz tartozik zárt udvaron kijelölt saját parkolóhely, automata kapuval ellátott udvarban. A lakás jó állapotú, frissen festett, és a meleg burkolatok is cserélve lettek. Egyedi cirkó gázfűtéses, az össz. rezsi közös költséggel együtt átlagosan 30.000 ft/hó. A hálószobák nem szomszédosak egymással, mindegyik szobából és a nappaliból is ki lehet menni az erkélyre. A fürdőszoba és az egyik hálószoba D-i tájolású, a nappali és a másik háló, Ny-i tájolású. Jó a lakóház közössége, összetartanak, közös kerti kiülőhelyet és sütögetőt alakítottak ki, valamint közös kerti tároló helyet. Miért jó itt lakni? -Összetartó jó közösség van -1 perc a buszmegálló -2 perc séta az általános iskola -10 perc séta a bölcsőde és óvoda -4 perc gyalog a gyógyszertár és a háziorvos -6 perc autóval a vasútállomás P+R parkolóval, ahonnan 20 perc a Nyugati pályaudvar -Dunaparti sétány 8 perc autóval -Több útvonalon, pár perc autózással elérhető az M2, M0, M3 autópálya. -8 perc autóval a Lidl, Aldi, Auchan, Buy-Way, Bauhaus Ház: - 2007 ben épült, 2 emeletes - Nincs Lift - 12 lakásos - Rendezett anyagi helyzetű Lakás: - 54 m2 + 8 m2 részben fedett erkély - 2. emeleti, D-i és Ny-i fekvésű - 3 szoba (2 háló, 1 nappali), 1 Fürdőszoba, 1 Wc Műszaki: - Fűtés és meleg víz: egyedi gázcirkó - Egyedi órák - Nyílászárók: Műanyag - Meleg burkolatok idén cserélve lettel, frissen festett Költségek: - Közös költség: 15.280 Ft/hó (közös víz-és villany, takarítás, szemét, biztosítás, felújítási alap) - Fűtés: 6000 ft/hó - Áram 4500 ft/hó; Víz 5000 ft/hó (az eddigi felhasználás szerint) Finanszírozás: - Megvásárolható banki hitelre és készpénzre is - Adásvételkor 10% foglaló - Azonnal költözhető Várom megtisztelő hívását!