Nagykanizsa
Eladó lakás
Ár
18 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 24991
Nyugodt, kulturált környéken lakás Nagykanizsán!
Méretek
Méret
48
Cím
Vármegye
Zala vármegye
Város
Nagykanizsa
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
2
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

konvektor

Konyha stílusa

szeparált

Ablakok
Nyílászárók típusa

műanyag

Zajosság
Kis forgalmú útra/utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Állapot
átlagos állapotú, karbantartott
Épület általános állapota
felújított
Homlokzat állapota
felújított
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
Nagykanizsa keleti városrészében, csendes, nyugodt környéken 2 szobás 2. emeleti tégla építésű, lakás várja új tulajdonosát. A lakás 2 szoba, fürdőszoba, konyha, tároló és közlekedő helyiségekből áll, 48 nm alapterületű. Közintézmények, iskola, óvoda, bölcsőde 5 perc sétával megközelíthető. Az ingatlan közelében bevásárló központ, posta, gyógyszertár. Sportcsarnok pár perc távolságra található. A 4 emeletes házban lévő ingatlant kívülről felújították, szigetelték, ekkor az ablakokat műanyagra cserélte a tulajdonosa. A lakás belső helyiségei tisztasági festés után akár költözhető, de igény szerinti felújítással kedves otthonná varázsolható. A fűtés gázkonvektorokkal történik, a meleg vizet új gázbojler szolgáltatja . Az épületben a kémény bélelve, igy a központi fűtés megvalósítása is gyorsan lehetséges. A közművek önálló fogyasztásmérővel! Közös költség 17.300.-Ft, amely a szigetelés költségeivel néhány év múlva csökkenni fog. Elhelyezkedése, mérete alapján ajánlom az ingatlant pároknak, gyermekes családoknak de kiváló választás befektetés céljára is. Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a rendkívül jó adottságokkal rendelkező lakás , előre egyeztetett időpontban szívesen mutatom. Irányára: 18,9 mft Tel: +36302466606/307739925