Onga
Eladó üzlethelyiség
Ár
26 035 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 25011
Onga főutcáján bejáratott üzlethelyiség eladó
Méretek
Méret
22
Méret tulajdoni lap szerint
426
Telek mérete
426
Belmagasság
250 cm
Cím
Vármegye
Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye
Város
Onga
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
WC-k száma
1
Fűtés típusa

elektromos

Konyha stílusa
Ablakok
Nyílászárók típusa

fa

Parkolási lehetőség
beálló nyilt területen
Fényviszonyok
Kert
Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz
Felszereltség
További adatok
Szigetelés
EPS
Elérhető kedvezmények
Állapot
átlagos állapotú, karbantartott
Épület általános állapota
felújított
Homlokzat állapota
felújított
Szerkezet
tégla
Leírás
Eladó Onga központjában fagyizó, cukrászda! Az ingatlan forgalmas helyen található, utcafronti a bejárata. A környék nagyon jól frekventált, a főút mentén könnyen megközelíthető, egész nap jó parkolási lehetőségekkel rendelkezik. Környezetében családi házak, boltok , oktatási intézmények, buszmegálló, vonatállomás, fodrászat, kozmetika. A környék rendezett, problémamentes, barátságos visszajáró vendégekkel. 426m² -es telken helyezkedik el az épület, melynek 22m² a hasznos alapterülete. Hatalmas, lemezzel fedett terasszal (7x5m) biztosítja a vendégek számára a kellemes időtöltést. A gyermekek számára ideális kikapcsolódást kínál a szabadtéri játszótér. Hinta, csúszda, trambulin, homokozó is megtalálható az udvaron. Továbbá különböző játékeszközök, árnyékolók biztosítják a gyermekek számára a nyugodt ,biztonságos, önfeledt játékot. Különböző rendezvények tökéletes helyszíne! Maga az ingatlan könnyen átalakítható, ideális kiskereskedelmi tevékenységek vezetéséhez. Tekintve, hogy többnyire családok élnek a környéken, rengeteg üzleti lehetőséget rejt magában. 2021-ben nagyobb felújításon esett át, mely során az épület belseje és a külső homlokzat is felújításra került, új térkővel gazdagodott. A szigetelt, téglából készült épület belső fűtésről 2 norvég panel, melegvízről bojler gondoskodik. 2 raktárral, mellékhelységgel is rendelkezik. A vendéglátó egység teljes felszereltsége (hűtők, fagyasztók, asztalok, székek, polcok, napernyők, játékok, kamerarendszer) is a vételár részét képezi. Amennyiben befektetésen gondolkodik, ez tökéletes lehetőség! Komolyabb ráfordítás nélkül, azonnal birtokba vehető! Az ingatlan vételára 20.500.000Ft+Áfa Ha az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal!

Amennyiben felkeltettem a figyelmét és további információra van szüksége, kérem hívjon bizalommal!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat.

Teljes ingatlan kínálatunk: https://immo1.hu/iroda/2089

Meglévő ingatlanának értékesítésében is segítségére tudunk lenni.

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó AGRO-AGLIO Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. immo1.hu/adatvedelem