Bátonyterenye
Eladó családi ház
Ár
42 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 25023
BÁTONYTERENYÉN, CSODÁS KÖRNYEZETBEN, JÓ ÁLLAPOTÚ, 4 SZOBÁS ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ ELADÓ!
Méretek
Méret
133
Méret tulajdoni lap szerint
133
Telek mérete
1100
Terasz mérete
41
Belmagasság
295 cm
Cím
Vármegye
Nógrád vármegye
Város
Bátonyterenye
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
4
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

gázfűtés cirkó

Konyha stílusa

szeparált,

ablakos,

étkezős

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
dél
Parkolási lehetőség
beálló zárt területen
Kilátás
hegyekre néző
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Mozgáskorlátozott
Nem
Kert
Terasz

terasz,

erkély

Felszereltség
További adatok
Szigetelés
Grafitos EPS
Elérhető kedvezmények
CSOK+
Építés éve
1982
Állapot
átlagos állapotú, karbantartott
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
Nógrád megyében, Bátonyterenyén, a Mátra lábánál eladásra kínálunk egy 1100 m2-es összközműves telken elhelyezkedő, kétszintes, 4 szobás, jó állapotú, nagy teraszos családi házat. Az eredetileg egyszintes épület 1982-ben épült téglából, 2006-ban a tetőtér beépítése is megtörtént.Ekkor új cseréptető is készült. 2023-ban 20 cm-es grafitos szigetelést kapott a homlokzat. A ház színezése már az új Tulajdonosra vár. Az ingatlan hasznos alapterülete 113 m2, ehhez tartozik még egy 32 m2-es terasz, egy 9 m2-es erkély és az alagsorban külön bejárattal rendelkező 50 m2-es tároló, műhely és pince. Az alsó szint 73 m2, itt kialakításra került egy nappali, hálószoba, étkezős nagyméretű konyha teraszkapcsolattal, fürdőszoba, wc, közlekedő. Az emeletre, mely 40 m2-es, egy széles kényelmes lépcsőn jutunk fel, itt további 2 hálószoba erkélykapcsolattal, társalgó, fürdőszoba és wc kapott helyet. A nyílászárók műanyagból vannak, redőnnyel felszereltek.A fűtés és meleg víz ellátást kombi gázkazán biztosítja, radiátoros hőleadással. A parkolás a ház mögött található térkövezett részen megoldott, ide egy garázs i megépítése is tervben volt. Főbb műszaki paraméterek: -tégla főfalak és válaszfalak, az emeleten gipszkarton válaszfalak -fafödém -cseréptető -2x10 cm-es grafitos szigetelés -műanyag nyílászárók, redőnnyel, fa tetőablakok -kombi gázkazán -elektromos kapu -pince -kút A beépített konyhabútor és a teljes hálószoba bútor a vételár részét képezik. A közelben élelmiszerbolt, buszmegálló is található, valamint 5 percre Nógrád megye egyik legnagyobb horgász tava a Maconkai tó.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Meggyes Anita E.V. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

immo1.hu/adatvedelem

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!