Paks
Kiadó lakás
Ár
220 000 Ft / hó
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 25067
Paks központjában KIADÓ egy új építésű 51m2-es lakás
Méretek
Méret
51
Méret tulajdoni lap szerint
51
Cím
Vármegye
Tolna vármegye
Város
Paks
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
2
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

klíma,

kondenzációs kazán

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

amerikai

Ablakok
Nyílászárók típusa

műanyag

Parkolási lehetőség
beálló zárt területen
Fényviszonyok

napfényes

Mozgáskorlátozott
Nem
Kert
Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz
Felszereltség

tároló

További adatok
Elérhető kedvezmények
Állapot
új építésű
Homlokzat állapota
jó állapotú
Szerkezet
tégla
Lépcsőház típusa
zárt
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés
TV szolgáltató
tarr
Leírás
Paks központjában KIADÓ egy új építésű 51m2-es lakás HELYISÉGEK: Hálószoba, amerikai konyhás nappali, fürdőszoba-WC. FELSZERELTSÉG: – Teljesen felszerelt gépesített konyha, hűtő-mélyhűtő, mikró – Kompletten berendezett, nappali fal, tv, kanapé – Hálószoba nagy méretű franciaágy – A fürdőszobában zuhanyzó, WC, mosógép. – Klíma AZ ÉPÜLET: A lakás egy városközponti társasház tetőterében található. A téglaépítésű épület szigetelt, műanyag nyílászárókkal felszerelt. PARKOLÁS: Zárt parkoló az udvarban. Utcán ingyenes. A KÖRNYÉK: A városközpontban, bevásárlási, szórakozási, hivatali, banki, orvosi szolgáltatások, buszállomás közelében fekszik. A 6-os sz. főút pár percre található. SZERZŐDÉS: Az ingatlan a képeken látható állapotban, gépesítve és bútorozva kerül bérbeadásra. A havi bérleti díj 220.000 Ft, mely nem tartalmazza a rezsiköltséget. Beköltözéshez 2 havi kaució megfizetése szükséges. Egyedi, teljesen berendezett lakást keres a városközpontban? Azonnal költözne? Hívjon, és nézzük meg! The property parameters: – type: apartment, second floor – property size: 51m2 – furnished, mechanized – room, kitchen, living room, bathroom and toilet – Extra: washing machine, air conditioning – Shop 20m, health center 550m, post office 160m, ASE (Rosatom) 3400m – Rent:220.000HUF+ utilities Параметры недвижимости: - тип: квартира, второй этаж - Площадь недвижимости: 51м2 -меблированная, механизированная - комната, кухня, гостиная, ванная и туалет - Дополнительно: стиральная машина, кондиционер - Магазин 20м, поликлиника 550м, почта 160м, АСЭ (Росатом) 3400м - Аренда: 220.000HUF. Арендная плата не включает коммунальные расходы. Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű, bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére. Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre. Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Boroni Design Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. Az Immo1 weboldalának Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.